TRACE KORPORAT II @LEMBAGA GETAH MALAYSIA | Pusat Perhubungan Alumni
» BERITA » TRACE KORPORAT II @LEMBAGA GETAH MALAYSIA

TRACE KORPORAT II @LEMBAGA GETAH MALAYSIA

KUALA LUMPUR, 20 Julai – Pusat Alumni UPM (ACUPM) mengambil inisiatif menganjurkan program Tracing Alumni for Collaboration and Engagement (TRACE) Korporat II di Lembaga Getah Malaysia.

Program TRACE ini meliputi sesi perkongsian aktiviti alumni yang telah dan akan berlaku dan juga mempromosikan kepentingan peranan alumni dalam menyokong aspirasi UPM terutamanya dalam pemberian biasiswa dan bantuan kewangan kepada para pelajar UPM. Pada program ini turut diadakan sesi dialog antara alumni dan ACUPM di mana maklum balas positif diterima dalam memperkasakan jalinan Alumni-Alma mater.

Pengarah Pusat Alumni, Prof. Madya Dr. Mohd Bakri Haji Ishak berterima kasih kepada 70 orang alumni yang menyertai program ini.

Tarikh Input: 01/08/2017 | Kemaskini: 11/10/2017 | hafzaini

BXDdUAE~