TEMU MESRA BERSAMA TMJ TRAVEL & TOURS SDN BHD | Alumni Relations Centre
» NEWS » TEMU MESRA BERSAMA TMJ TRAVEL & TOURS SDN BHD

TEMU MESRA BERSAMA TMJ TRAVEL & TOURS SDN BHD

15 Januari 2020 | Jumaat

Pusat Perhubungan Alumni (ARCUPM) berpeluang untuk mengadakan sesi temumesra bersama Encik Ismail dan Encik Razali pengurus syarikat TMJ Travel & tours Sdn Bhd. TMJ Travel & Tours Sdn Bhd merupakan sebuah syarikat agensi pelancongan bumiputera yang menyediakan perhidmatan pelancongan di dalam atau luar negara dengan pakej yang menarik serta perkhidmatan sewaan bas persiaran.

Sesi perkongsian pada kali ini berjaya menarik minat Encik Ismail dan Encik Razali dalam ‘Alumni Scholarship’ melalui inisiatif ‘Alumni Passion And Compassion’. Beliau berhasrat untuk memberikan tajaan Biasiswa sebanyak RM15,000.00 kepada seorang pelajar program pengajian diploma.

ARCUPM berbesar hati dan akan memberikan kerjasama kepada Encik Ismail dan Encik Razali serta syarikat TMJ Travel & tours Sdn. Bhd secara khususnya di atas keperihatinan tehadap kebajikan pelajar-pelajar UPM.

WELOVEUPM
#TRADISIMENYUMBANGBUDAYAIKATAN