Perjumpaan Bersama Alumni UPM: Encik Hafidz Arifin Pemilik Afta Benefigs | Alumni Relations Centre
» NEWS » Perjumpaan Bersama Alumni UPM: Encik Hafidz Arifin Pemilik Afta Benefigs

Perjumpaan Bersama Alumni UPM: Encik Hafidz Arifin Pemilik Afta Benefigs

Oleh: Nur Sara Hazeqqa Johari

Serdang, 16 Feb -  Sekalung penghargaan dan tahniah Pusat Perhubungan Alumni (ARCUPM) ucapkan kepada Encik Hafidz Arifin. Terima kasih En. Hafidz Arifin (Alumni UPM 2009) diatas sumbangan dua batang anak pokok buah tin (Variety Iraqi) dan baja tanaman untuk ditanam di Laman Alumni ARCUPM.

Dan tahniah diucapkan kepada En. Hafidz diatas pembukaan Ladang Buah Tin baharu di Olak Lempit, Banting. Warga dan Alumni UPM yang mana ingin mencuba memetik dan merasai buah tin, boleh lah datang ke Ladang Buah Tin Afta Benefigs di Hulu Selangor atau di Banting untuk pengalaman yang menarik dan menyokong industri agro-pelancongan Malaysia.

Terima kasih En. Hafidz dan En. Zaimi (Alumni UPM) sudi menerima kunjungan dari kami. Selamat maju jaya!

Date of Input: 16/02/2024 | Updated: 16/02/2024 | hazeqqa

Alumni Relations Centre